Frequently asked questions

Колко струва доставката?


Нашата доставка е абсолютно безплатна!
Колко време отнема доставката?


Обработката на поръчката се извършва на същия ден, ако е след 19:00ч. на следващия. Доставката отнема 14 дни.
Издавате ли фактура?


Да, разбира се.
Как мога да заплатя?


Плащането се извършва: 1. С дебитна/кредитна карта 2. Банков превод 3. PayPal 4. Epay.bg
Разполагате ли с физически склад/showroom?


Да, но фирмената ни централа и основна логистика е в Лондон. Плануваме в най-скоро време да открием склад в България.
Защо да купувам онлайн, а не чрез традиционни търговци на едро?


Kупуването онлайн ви спестява време и пари. При закупуване онлайн не губите време за дълги посещения във физически магазини. Вие купувате по удобен начин на конкурентни ниски цени и важното е, че можете да посетите clotheswholesaleltd.com и да купите по всяко време, на всяко място, 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината. Като купувате онлайн, ще имате повече време, за да се концентрирате върху продажбата на вашите продукти, обслужването на вашите клиенти и генерирането на печалби за вашия бизнес.
Ще повлияе ли Brexit по някакъв начин на вашата бизнес дейност?


С излизането на Великобритания от ЕС (01.01.2021г.) се въвеждат някои промени с документация и евентуални такси и мита, които е възможно да бъдат начислени от страна на Агенция "Митници" в България. Налага се изискването на EORI номер на вносител. Тъй като нашата основна дейност е да предложим детско облекло с високо качество на българския пазар, можете да бъдете уверени, че сме предвидили всичко, за да не бъдат засегнати по никакъв начин нашите атрактивни цени и безплатна доставка до България.
Безопасен ли е вашият уебсайт?


Ние използваме най-добрата услуга за електронна търговия в бранша и гарантираме 100% сигурна обработка на плащанията.
Как мога да направя поръчка?


В нашия магазин поръчката е лесна и проста. Посетете тази връзка за повече подробности.
Как мога да знам състоянието на поръчката си?


Моля, влезте в профила си, за да проверите състоянието на поръчките си в "МОИТЕ ПОРЪЧКИ". Ние актуализираме всичко навреме.
Мога ли да върна моя артикул?


Ако имате оплакване, моля, изпратите имейл на clotheswholesaleltd@yahoo.com. Научете повече за нашата политика за връщане.
Какви марки и брандове предлагате?


При нас можете да откриете стоки, произведени за Asda (George), Gap, Marks & Spencer, New Look, Next, River Island, Sainsbury (TU), Tesco (F&F), Top Shop, Early Days (Primark), Matalan, Disney, Primark, Nutmeg, Peacocks, Pepa Pig, Penguin, Soul & Star, HM, Monsieur Madame, Hema, Disney Frozen, Marvel и много други.
Трябва ли да заплатя ДДС?


Английското законодателство освобождава детските дрехи и стоки от ДДС. Когато издадем Вашата фактура, няма да Ви бъде начислен данък добавена стойност.
Защо не мога да открия снимки на всички артикули?


Работим с постоянна ротация на стока и е невъзможно да снимаме всеки артикул. Винаги можем да Ви изпратим снимки (видео) на част от артикулите, с които разполагаме в момента. Стоката, която имаме днес, може да не е в наличност утре. Марките от висок клас се изчерпват толкова бързо, че повечето пъти дори не стигат до уебсайта ни. Затова не забравяйте да се регистрирате за нашия бюлетин, за да получавате първи нашите ексклузивни оферти.