Търсене

КАК ДА ПРОДАВАМЕ УСПЕШНО ДЕТСКИ ДРЕХИ ОНЛАЙН


Продажбата на детски дрехи е доходоносен избор за бизнес стартиране.

Изглежда, пазарът на детски дрехи винаги поддържа добри нива и показва огромна устойчивост. Дори в условията на глобална икономическа нестабилност, като COVID-19, родителите не правят компромиси с най-важното за децата си. През 2021 г., пазарът на детски облекла се очаква да достигне 271,051 милиарда долара в световен мащаб.


Това означава, че ако продавате детски дрехи онлайн, винаги ще имате пазар.

Но въпреки това, съществуват и потенциални проблеми!

Индустрията с детски облекла също означава, че има голяма конкуренция. Ако искате да създадете успешен бизнес, тогава трябва да се научите да се откроявате от тълпата.

Как да се уверите, че продавате успешно гамата си от бебешки дрехи? Ето нашите съвети, които ще накарат бизнеса Ви да процъфти!Проучете конкурентните магазини за бебешки дрехи


Много хора започнаха бизнес с бебешки дрехи и конкуренцията е голяма. Наситеният пазар е страхотно нещо за потребителите, защото те могат да избират разнообразен стил, но за предприемачите, това е голямо предизвикателство.

Побеждаването на конкуренцията не е лесно и много хора се принуждават да закрият бизнеса си, именно защото не могат да се справят със задачата. Преди да започнете Вашия бизнес, уверете се, че сте извършили интензивни проучвания, както онлайн, така и офлайн.


Вашето проучване трябва да се фокусира както върху бизнесите, които успяват, така и тези, които се провалят в бранша. Това ще Ви помогне да разберете грешките, които трябва да избегнете, след като стартирате бизнеса си.


Успешните, от друга страна, ще Ви научат какво точно трябва да направите, за да ги победите. Фокусирайте се върху целевия им пазар и вида на продуктите, които продават. Как ги смесват, за да постигнат напълно функциониращи магазини. Освен това, трябва да проучите индустрията за детско облекло. Много полезен съвет, който бихме могли да Ви дадем, е да проучите също така интернационални и световни вериги. Дори и да планувате основения Ви пазар да е България, все още можете да научите много от западните примери. Ние, от Clothes Wholesale Ltd, ще Ви помогнем в това, като Ви изпращаме полезна информация за индустрията както в световен мащаб, така и в България. Анализът на конкурентите е необходимост, когато стартирате Вашия бизнес, той също трябва да се извършва рутинно през целия жизнен цикъл на бизнеса, за да Ви предостави ключови данни за вашата целева аудитория и конкуренти.


Изберете вашата аудитория


Разбираемо е, че бихте искали да създадете магазин за бебешки дрехи, базиран на Ваша идея. Но ще отговори ли вашият бизнес на търсенето? Ще отговаря ли на нуждите на потребителите?

Ако е така, тогава започнете бизнеса си въз основа на тази ниша и развийте своята марка, която да отговаря на нейните нужди.

Оставете обаче място за гъвкавост, без да хвърляте "мрежата" си твърде широко. Придържането към нуждите на определена група, ще Ви предостави възможност да се ангажирате повече с клиентите, чрез вашата марка.


Купете евтино облекло


Ако се надявате да продадете бебешки дрехи и да реализирате значителна печалба, ще трябва да се уверите, че получавате дрехи, които ще можете да продадете на добра цена. Ние, от Clothes Wholesale Ltd, Ви гарантираме, че работите с реномиран бизнес и купувайки от нас, ще получавате винаги най-добрите оферти, за да можете да предложите добри цени на клиентите си.


Гарантирайте, че цените Ви са ниски


Когато продавате дрехи, които вече са били продавани в официалните вериги (Clothes Wholesale Ltd предлага дрехи от бивши вериги магазини), не можете да ги продавате на същата цена, на каквато са се предлагали.

Обикновено дрехите, които продавате, трябва да бъдат с надценка между 50 и 65 процента от цената им на едро, за да получите прилична печалба. Това ефективно Ви позволява да изчислите точната цена, за която продавате всеки елемент от асортимента. Тук е важно да уточним, че това е средна надценка. Някои от артикулите следва да са с по-голяма надценка, а други с по-малка. По този начин, например, ако продавате дънки, които сте купили за 15 лв. при 60 процента надценка, Вие би следвало да таксувате 24 лв. за този артикул.


Купувайте редовно нови запаси


Когато купувате дрехи, които са от бивши вериги магазини, както е при повечето детски дрехи, важно е да имате редовен оборот на склад. Защо? Инвестирайки редовно в нови запаси, поддържате асортимента си свеж и стилен, така че хората да се връщат във Вашия магазин и да Ви препоръчват на семейство и приятели.


Купете от Clothes Wholesale LtdДа, това е самореклама, но има много причини да купувате бебешки дрехи на едро от нас. Една от основните причини е, че ние винаги ще Ви предлагаме облекло на конкурентна цена. Това означава, че можете да бъдете сигурни, че получавате най-добрата налична оферта, така че след това да можете да предоставите отстъпки на клиентите си. Втората причина, поради която трябва да купувате от нас, е, че непрекъснато актуализираме асортимента си от дрехи със страхотна стойност, директно от вериги магазини в Англия и Европа. Това означава, че можете да сте сигурни, че продавате дрехи, които са не само свежи, но и все още модерни.


Детски дрехи онлайн на едро.jpg

Aбонирайте се за нашия бюлетин, за да сте сигурни, че няма да пропуснете възможности за Вашия бизнес. 

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

ПОЛЕЗНО

ИНФОРМАЦИЯ

CLOTHES WHOLESALE LTD

© 2020 Всички права запазени | clotheswholesaleltd.com | Магазин за детски дрехи на едро| by Desi Simeonova