УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Тези условия за ползване уреждат покупката и доставката на стоки, продадени от www.clotheswholesaleltd.com, което е търговско наименование на Clothes Wholesale Ltd („ние“ и „нас“) на Клиента („Вие“). 

Clothes Wholesale Ltd

Великобритания, Лондон

Регистрационен номер: 12429096 

Адрес: 22 Amanda close, IG75JG

Телефон: +44 783 500 2825

 

1. ОПРЕДЕЛЕНИЯ

 

1.1 "Купувач" означава предприятието, което купува или се съгласява да закупи Стоките от Доставчика с цел препродажба;

1.2 „Договор“ означава договора между Доставчика и Купувача за продажба и покупка на Стоки, съдържащ тези Общи условия;

1.3 „Стоки“ или „Продукти“ означава артикулите, които Купувачът се съгласява да купи от Доставчика;

1.4 „Продавач“ e Clothes Wholesale Ltd, компания, която притежава и оперира www.clotheswholesaleltd.com;

1.6 "Общи условия" означава тези общи условия, но ще включва и всички специални условия, договорени писмено от Доставчика;

1.7 „Уебсайт“ означава www.clotheswholesaleltd.com

2. СЪДЪРЖАНИЕ

Ние си запазваме правото да променяме цените, описанията на продуктите и съдържанието на уебсайта, когато е необходимо. Цените, показани на нашите продуктови страници са без ДДС и включват доставка. Подробна фактура с ДДС ще бъде издадена по имейл, след като поръчката Ви бъде направена.

3. СПЕЦИФИКАЦИИ

 

3.1 Купувачът е отговорен пред Продавача с осигуряването на точните условията на всяка поръчка, представена от Купувача, и за предоставяне на необходимата информация, свързана със Стоките, в рамките на достатъчно време, за да може Продавачът да изпълни договора в съответствие с неговите условия.

3.2 Всички спецификации за размер са само приблизителни и не са част от договора, освен ако изрично не е посочено писмено от Продавача. Без да се засяга общото на горепосоченото, всякакви такива спецификации са обект на такива промени, които могат да се правят от време на време от производителите на Стоките.

4. ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ

Всеки закупен продукт се продава при условие на неговото описание. Ние полагаме всички усилия за да гарантираме, че всички подробности, цветове, описания и цени на продуктите, появяващи се на уебсайта, са верни към момента на въвеждане на съответната информация в системата. 

5. ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Използвайки този уебсайт, Вие потвърждавате, че го правите като търговец, а не като потребител. Купувайки стока от www.clotheswholesaleltd.com, Вие не сте обхванати от законодателството, което защитава „нетърговските“ потребители. Като компания за дрехи на едро, ние не приемаме връщане, освен ако получените от вас артикули не са повредени или дефектни. Така че, ако сте получили повредени/дефектни артикули, можете да се свържете с нас на clotheswholesaleltd@yahoo.com.

 

6. ЦЕНИ

 

Цените, показани в www.clotheswholesaleltd.com, са приложими към датата на приемане на вашата поръчка и както е посочено във вашата фактура. Ако Ви бъде начислена неправилна цена, ние си запазваме правото да поправим нашата фактура, при условие, че всяка рекламация във връзка с неправилни цени е изпратена до нас писмено не по-късно от един работен ден от датата на фактурата.

Ние си запазваме правото да променяме Цените без предизвестие, за да отразим увеличението на разходите за нас. Цените са без ДДС (В Англия за детски дрехи не се начислява ДДС, така че фактурата, която издаваме, ще е без начислен данък добавена стойсност - %0).

7. КАК ДА КУПЯ

За да пазарувате от сайта ни не е задължително да имате регистрация.  Можете да направите такава по желание, за да следите поръчките си и за да не попълвате всеки път една и съща информация. 


За да направите поръчка е необходимо да закупите продукт или кошница. Под всеки продукт има бутон “Бърз преглед”. При натискане на бутона, продуктът се отваря, а за да го закупите, трябва да натиснете “Добави в кошницата”. В готовите кошници избирате продуктите от падащите менюта и накрая натискате бутона “Добави в кошницата”.  

 

При отваряне на кошницата с информация за продуктите имате поле “Количество”, където можете да зададете цифрата, изобразяваща необходимото ви количество.  След това натиснете бутон “Финализиране" и следвайте указанията. 


Горе вдясно на всяка страница ще видите карето “Моята кошница” и бутон “Преглед на кошницата”. При натискане на този бутон отивате в кошницата и можете да проследите продуктите, които сте закупили до настоящия момент. В случай, че сте добавили нещо, което не искате да закупите – вдясно срещу всеки продукт има бутон за количеството, направете го 0 и продукта ще бъде изтрит. 

За да финализирате покупката, е необходимо да попълните готовия формуляр, където да зададете име, имейл, телефон за връзка и точен адрес за доставка. Когато сте готови с формуляра, обърнете внимание на полето “Съгласен съм с общите условия”. За да бъде изпратена заявката е необходимо да се съгласите с посочените условия. 


Следващата стъпка е преминаване към бутоните “Обратно в количката” – в случай, че сте пропуснали да добавите нещо или “Потвърждаване на поръчката”. С натискане на последния бутон, вашата заявка е изпратена. До няколко часа очаквайте потвърждения на заявката. 

 

 

8. ПЛАЩАНЕ

Основната валута, с която работим е паунд (£/GBP) (основно защото Paypal има проблеми с българската валута).

Плащане чрез PayPal

За да използвате системата на PayPal е необходимо да имате регистрация в - www.paypal.com

Нашият e-mail адрес в PayPal е clotheswholesaleltd@yahoo.com

Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на Вашата поръчка.

 

Плащане с дебитна или кредитна карта

Ако изберете да заплатите избраните от вас продукти с кредитна или дебитна карта, следвайте указанията на сайта. Използваме системата Stripe са сигурност на плащанията.

 

Плащане с банков превод

Сметката ни е:

Clothes Wholesale Ltd

Account number: 49739646

Sort code: 04-00-75

Bank/Payment institution: Revolut

Плащане чрез ePay.bg

Клиентският ни номер е (КИН): 6694380272

e-mail: clotheswholesaleltd@yahoo.com

Веднага след като получим информация за постъпилото плащане ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

9. ДОСТАВКА

 

Всички поръчки се изпращат веднага след приключването им.​

Ако някои артикули не са на склад, клиентът ще бъде уведомен и той може да избере алтернативен артикул или да избере частично възстановяване на продукта. Ако клиентът желае доставка до друг адрес, различен от адреса за фактуриране, трябва да добави нов адрес за доставка към избрания от тях начин на плащане при извършване на плащане, или да се свърже с нас.

Нямате право да прекратите поръчката си, ако получим вашето известие след изпращането на стоките.

ЗА БЪЛГАРИЯ:  За България, работим основно с Еконт https://www.econt.com като доставката се извършва до офис или посочен от Вас адрес.​

Транспортната компания, която използваме за международен транспорт е Cargo Bg  https://cargobghome.com/. Изпращането става всяка неделя и обикновено отнема седмица. Предвидили сме 14 дни, но в повечето случаи става по-бързо.

ЗА АНГЛИЯ работим с Hermes https://www.myhermes.co.uk/ като доставката отнема 3-4 работни дни.

И за двете страни, доставката е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА!

 

10. АВТОРСКИ ПРАВА И ТЪРГОВСКИ МАРКИ

 

Продавачът при никакви обстоятелства не носи отговорност при препродажба от страна на Купувача на Стоки, които притежават дизайн, авторско право или търговска марка на трета страна.

11. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

С цел закупуването на продукти от www.clotheswholesaleltd.com Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. Clothes Wholesale Ltd използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информациясе използва единствено с цел обработка и изпълнение на Вашата заявка за продукти.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин могат да прекратят абонамента си по всяко време, при желание от тяхна страна.

 

12. ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ЗАКОНИ И ПРАВОСЪДИЕ

 

Условията на този договор подлежат и се тълкуват в съответствие с английското законодателство и английските съдилища имат изключителна юрисдикция във всеки спор, който може да възникне.