износител на дрехи на едро

ЗА Clothes Wholesale Ltd

Clothes Wholesale Ltd е износител на детски дрехи на международни марки и брандове, добре известни във Великобритания и Европа. Работим предимно със стоки на ликвидация, разпродажби, свръхпроизводство, Ex chain stores, High street stores и др. Базирани в Лондон, ние сме ориентирани изцяло към B2B (Business to business - бизнес-към-бизнес), и се развиваме само, ако нашите клиенти развиват успешно своя бизнес. 

Ние разполагаме с необходимите знания, ресурси и ценни контакти в търговията на едро и можем да предложим на всеки малък и среден бизнес, възможността да получи отлично качество на достъпни цени. 

Вашият успех е ключа към нашия!

износител на детски дрехи на международни марки и брандове, добре известни в Англия и Европа
В Clothes Wholesale Ltd сме посветени на иновациите в онлайн търговията на едро
дрехи на едро Англия

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

В Clothes Wholesale Ltd сме посветени на иновациите в онлайн търговията на едро и в създаването на лични отношения с всеки клиент, за да му осигурим всички услуги, от които се нуждае, за да развива бизнеса си. Непрекъснато подобряваме услугите си, както онлайн така и офлайн, не само за да предоставяме по-добро обслужване, но и да направим нещата по-бързи и по-лесни за вас, така че да можете да развиете максималния потенциал на Вашия бизнес!

детски дрехи

Да се превърнем в лидер на пазара за дрехи на едро и да Ви предложим услуга, която никой друг търговец на едро не може да Ви предложи! Като професионален специализиран екип, нашата цел е да отговорим на изискванията на всички наши клиенти като непрекъснато подобряваме и предоставяме невероятни продукти и обслужване. С широката и разнообразна гама от облекла, ние Ви осигуряваме всичко необходимо на едно място.

НАШАТА МИСИЯ

детски дрехи на едро
бебешки дрешки
бебешки дрехи на едро

С нашия обширен опит в модния свят, ние имаме невероятно разбиране за това, което е необходимо, за да помогнем на бизнеса Ви да процъфтява. Гордеем се с осигуряването на приятелска надеждна услуга на нашите клиенти и с несравнимите в индустрията доставка и контрол на качеството.

НАШИЯТ ПОДХОД

С уважавано име и отличното обслужване на клиентите, бъдете сигурни, че  Clothes Wholesale Ltd притежава всички качества, за да стане вашия доставчик! Ако все още имате нужда от допълнителна информация, моля, разгледайте нашите често задавани въпроси или се свържете с нас тук!

Екипът на Clothes Wholeslae LTD

Photo.jpg
Росен Симеонов

Директор

Езици: Български, Английски, Руски

37770456_10212410787811010_3608399052699
Десислава Симеонова

Ръководител Маркетинг

Езици: Български, Английски, Гръцки